Bëhet fjalë për DJ Dagz dhe DJ PM, të cilët edhe këtë vit janë ndër më të kërkuarit për koncerte të ndryshme.

Dyshja ka pasur gjatë mbrëmjes së kaluar ka pasur një perfomancë fantastike në kryeqytetin shqiptar të Tiranës.

Megjithatë, artistët në një postim pas përfundimit të koncertit shihet se kanë përfunduar në zyret e rajonit policor.

Ata kanë publikuar edhe video të ndryshme në llogaritë personale në Instagram teka bën edhe humor me gjendjen e tyre duke mos dhënë detaje të tjera.

Ndryshe, DJ do t’i shohim edhe këtë vit tejet të angazhuar me këngë të reja si dhe koncerte të ndryshme.


Flash Lajme