Familja mbretërore është e njohur që gjithmonë, kur vjen në jetë një foshnje mbretërore, t’i vendosin një emër nga pema e familjes. Kështu, emrat më potencialë që shfaqen në pemën e familjes së Harryt janë: Lancelot, Boniface, Marmaduke për djalë, ndërsa për vajzë; Ursula dhe Hyacinthe.

Nga ana tjetër, pema e Meghan ka këto emra potencialë; Alvin, Doris, për vajzë, ndërsa për djalë Ralph dhe Gertrude.

Por në pemët e Harry dhe Meghan, këta janë dy emrat më të zakonshëm, Mary, John dhe Elizabeth./E.B-dritare.net


Flash Lajme