Si gjithmonë, protagonistët kujdesen që ta mbajnë publikun të ngujuar para ekranit me skenat e humorit që sjellin.

Realizuesit e kësaj komedie të popullarizuar kujdesen që vazhdimisht të sjellin karaktere të reja që në kombinim me yjet e vjetra e bëjnë të pëlqyer këtë serial.

Lexo po ashtu:

I tillë është edhe episodi i 162-të, ndërsa objektivi është gjithmonë i njëjtë – t’i argëtojë dhe të nxisë të qeshura te shikuesit.

Në videon e mëposhtme që është publikuar në kanalin zyrtar të “O Sa Mirë”, mund ta shikoni episodin e ri. //


Flash Lajme