Në episodin e ri, personazhet kryesore sjellin tema plot humor dhe ju bëjnë ta kaloni një të diel shumë atraktive.

Lexo po ashtu:

Xhejmsi është stresuar që ende nuk është hapur ambasada.

Basria, Nëntori dhe Xhejmsi nisen deri në Suharekë për të folur me telefon fiks.

Liria me Lulen mundohen të bëjnë para në mes të New Yorkut duke kënduar këngën “E kam emrin Kosovar”. Derisa, Ibra e improvizon sportelin para ambasadës.

Shikojeni episodin e ri në videon e mëposhtme dhe kënaquni duke qeshur.


Flash Lajme