Kur bëhet fjalë për trendet më të fundit, të gjitha vajzat janë gati për të dëgjuar se çfarë ka rezervuar bota e modës kësaj here.

Ndonëse jemi në stinën e pranverës, në pasarelat ndërkombëtare janë prezantuar disa nga modelet më ‘in’ për sezonin e vjeshtës që po afron.

Edhe kësaj here kanë kryesuar veshjet me kuadrata dhe xhaketat e mëdha.

Më poshtë ju sjellim disa nga modelet më të bukura, të cilat duhet t’i keni parasysh sipas ‘Harper’s Bazaar’.


Flash Lajme