Ajo gjatë ditës së sotme solli tre video këngët e albumit të cilin e ka sjell në shitje gjatë javës së kaluar.

Lexo po ashtu:

“Tani m’ke zemër”, “A don hala”, “Plagë” dhe tani ka sjell edhe videon e këngës së radhës.

“Krejt mu kanë përzi”, titullohet kënga që ja ka bashkangjitur edhe videon qç e ka realizuar Imagine Films.

Lexo po ashtu:

Lexo po ashtu:

Muzikën mjaft ritmike e ka realizuar Darko Dimtrov gjersa tekstin e ka shkruar Aida Baraku.

Ndryshe, Tuna pritet të sjell edhe videot e tjera të këngëve të albumit të ri.


Flash Lajme