Mbretëresha Elizabet dhe Kate Middleton kanë kryer një angazhim të përbashkët në  King’s College, në Londër.

Kate dukej e mahnitshme veshur me një fustan gri, e mbretëresha Elizabet si gjithmonë me të ndezuara e sot veshi një kostum rozë. Megjithëse ishin kontrast i njëra-tjetrës sa i përket veshjeve, të dyja mbretëroret shkëlqyen sot.

Kjo është hera e parë që Elizabeta dhe Kate kanë bërë një vizitë së bashku, pa u shoqëruar nga ndonjë mbretëror. Edhe pse në 2012-ën dolën vetëm për vetëm, aty nga mezi i angazhimit u shfaq edhe princi Filip.

Zbuloni më shumë foto në galerinë më poshtë.dardania.com

Foto 1 nga 43


Flash Lajme