Ajo njihet për stilin e saj ekstrovert dhe të veçantë të të shprehurit e të jetesës. Kësaj radhe këngëtarja Filloreta Reçi (Fifi), vendosi të bënte një tatuazh gjigand në shpinë, duke dhënë një mesazh së pari, për veten e saj, por edhe për të gjitha gratë e forta.Këngëtarja ka mbuluar pjesën e shtyllës kurrizore me një shprehje në gjuhën angleze,: “Sometimes an angel, sometimes a hell raiser, always a strong ëoman”, e cila në shqip përkthehet: “Disa herë një ëngjëll, disa herë një ferr-ngritës, gjithmonë një grua e fortë”. Kjo pas gjithë bullizmit apo paragjykimeve që ka marrë ajo dhe çdo femër tjetër. Frymëzues apo jo?


Flash Lajme