Realizimi i ri filmik i regjisorit Noah Hawley, sjell tregimin për astronauten Lucy Cole , e cila pa snjë misioni në gjithësi dhe pas kthimit në Tokë, fillon dalëngadalë të humbë lidhjen me realitetin.

Lexo po ashtu:

Reese Witherspoon, e cila është producente e ekzekutive, ishte menduar fillimisht ta luante rolin kryesor, mirëpo më pas iu nda Portmanit.

Krahas saj në këtë film luajnë edhe Jon Hamm, Zazie Beetz, Dan Stevans, Nick Offerman, Tig Notaro, Ellen Burstyn dhe shumë të tjerë.

“Lucy In The Sky” merret kryesisht me gjendjen mendore të astronautëve pas misioneve afatgjate në gjithësi. Data e saktë e premierës nuk është caktuar akoma, por filmi pritet që të shfaqet gjatë këtij viti. //


Flash Lajme