Këngëtarja e njohur Soni Malaj zbulon projektin më të ri muzikor. Më 1maj do të organizojë koncert në Amfiteatër, tek Liqeni.

Për ne është dhuratë shumë e madhe ku mund të shpalosim artin tonë, edhe në fakt kemi menduar që në 1 Maj të bëjmë një koncert madhështor, me efekte speciale, orkestër, balerina, tamam për një ditë pranverore, edhe me shumë entuziazëm; Shumë muzikë për 1 Maj”, tha Soni Malaj.

Këngëtarja i është bashkuar nismës së shumë njerëzve të njohur dhe jo vetëm që të mbjellin një pemë me synimin për të shtuar gjelbërimin e qytetit.


Flash Lajme