Së fundmi, ai ka vendosur që të publikojë një fotografi nga arkivat, të realizuar shumë vite më parë.

Foto: Shkumbin Istrefi/Facebook

Bëhet fjalë për një imazh ku ai shfaqet krah kolegëve të tij Armond Morina e Ilir Prapashtica, gjersa bashkë me ta është edhe profesori i tyre i ndjerë Faruk Begolli.

“Armond Morina, Ilir Prapashtica dhe unë me Profesorin dhe Aktorin Faruk Begolli, në kohëra të mira”, ka shkruar ai në mbishkrimin e fotografisë, ndërsa shfaqeshin së bashku duke shijuar nga një birrë.

I ndjeri Faruk Begolli ndërroi jetë në vitin 2007, duke lënë prapa një karrierë të bujshme e cila ka lënë gjurmë në kinematografinë vendore.


Flash Lajme