Është publikuar traileri më i ri i filmit të Quentin Tarantinos, me role kryesore dy aktorët e mëdhenjë të Hollywoodit, Leonadro DiCaprio dhe Brad Pitt. Për një ditë traileri ka arritur miliona klikime në platformën YouTube, ku vërehet qartë interesimi i madh për këtë film.

Filmi i quajtur “Once upon a time in Hollywood” përkthyer në shqip “Një herë e një kohë në Hollywood” është filmi i nëntë i regjistorit të famshëm Tarantino.

Filmi do të publikohet në Korrik të këtij viti.


Flash Lajme