Ai po hetohet nga Gjykata nën akuzën për abuzim seksual me të mitur.

Në seancën e fundit, avokati i R-Kelly i ka kërkuar gjykatësit që ta lirojë klinetin e tij, për shkak se ai kishte për të mbajtur një koncert në Dubai.

(Foto: E. Jason Wambsgans-Pool/Getty Images/Guliver)

Gjykata e aprovoi një kërkesë të tillë, duke shtyrë seancën gjyqësore për datën 7 maj.

Mbi këngëtarin amerikan rëndojnë 10 akuza për abuzim seksual, të bëra nga tri vajza të mitura, një grua dhe katër viktima të tjera anonime.

(Foto: E. Jason Wambsgans-Pool/Getty Images/Guliver)


Flash Lajme