Ky show familjar, modern, atraktiv, interesant shumë shpejt u bë show i pelqyer i shumë familjeve shqiptare në Kosove dhe Maqedoni, tani shikuesit e kanë mundësin të telaksohen para ekranit duke u argëtuar, qëshur dhe njoftuar karaktere të reja nga shoqeria civile, e sidomos gjetja fantastike e konceptit që Babai të garoj me fëmijën e vetë kjo ide ka bërë që shumë familje ta pëlqejnë këtë show pasi që sjellë në ekran ngjarje të quditshme, interesante dhe emocionuese se si fëmija dhe babai së bashku garojnë për fitore.

Adnan Blaku Moderatori i këtijë show ka arritur që shikuesit të i argëtojë me humorin e tij dhe po sjellë në treg një model të ri Moderimi ku janë bërë bashkë Moderimi professional dhe ai i humorit që të mbahet një balance në mes seriozitetit dhe humorit duke krijuar një atmosfer shumë relaksuese për mysafiret të cilët për herë të parë prezentohen në një show televizive, duke dhënë mesazhe edukative përmes humorit dhe duke motivuar fëmijët për talentin e tyre drejtë sukeseve të mëdha në jetë.

Mos harroni çdo të hëne 21:15 ne TV21 në garë tri familje nga Prishtina, Vushtrria dhe Klina


Flash Lajme