Largimi i Kejvinës nga “Xing me Ermalin” ka qenë një nga lajmet më të komentuara të ditëve të fundit. Dy puntata më parë, e përlotur Kejvina konfirmoi lajmet për largimin e saj dhe tregoi se do të rikthehet në Itali ku së shpejti do ta shohim në një televizion të fuqishëm.

Pas largimit të Kejvinës, kurioziteti i fundit ka qenë mbi velinën e re që do e zëvendësojë.

Velina e re do të prezantohet sot në “Xing me Ermalin”. Xing.al bën të ditur se ajo quhet Belinda Dragoti dhe është një super modele.

Velina e re do të prezantohet sot në “Xing me Ermalin”. Xing.al bën të ditur se ajo quhet Belinda Dragoti dhe është një super modele.


Flash Lajme