Por, sipas disa zërave të fundit, marrëdhënia e tyre është në krizë. Ai është parë në shoqërinë e një bukurosheje tjetër, ndërsa ajo i ka fshirë fotografitë e tij në rrjetet sociale.

Pas krizës, ish-e dashura e Mario Balotellit (me të cilin ka një vajzë), është shprehur se bëhej fjalë për “mospërputhje mendimesh” – transmeton SuperSport.

Lexo po ashtu:

“Në përfundim të një historie nuk është gjithmonë i njëjti motiv (tradhtia). Nuk shkuan në altar për shkak të një serie mospërputhjesh mendimesh dhe krizës në çift”.

“Kur u kontaktova nga GF VIP dhe fola për martesën, u shtuan mosmarrëveshjet. Alessandro ishte krejtësisht kundër idesë për t’u martuar”, ka thënë Fico.


Flash Lajme