Princi Harry dhe Meghan Markle shumë shpejt do të bëhen prindër. Kështu që ne menduam se, ishte koha për të rikthyer edhe princat e mbretërorët si kanë qenë bebe.

Nga Princi Louis e Uilliam, te mbretëresha Elizabet dhe Duka i Edinburgut, dritare.net sjell në galerinë më poshtë mbretërorët kur ishin bebe.dardania.com

Foto 1 nga 23

Mia Grace Tindall


Flash Lajme