Princi Harry ishte një djalë i adhurueshëm kur ishte i vogël, dhe kishte një marrëdhënie për t’u pasur zili, me të ëmën. Së fundmi është zbuluar një shënim që princeshë Diana ka shkruar me dorë, për princin e saj të vogël.

Sipas Carolyn Robb, e cila filloi të punonte si kuzhiniere personale për Dianën dhe familjen e saj në Pallatin Kensington, në vitin 1989, Princesha do të lejonte që Harry të hante mini tortë për mëngjes. Në një intervistë me Sunday Times, Carolyn zbuloi se një herë, Harry shkoi në kuzhinë duke kërkuar një ëmbëlsirë me një shënim shkruar me dorë nga Diana, i cili thoshte: “Mami thotë se është në rregull!”

Ajo gjithashtu tha se, gjithmonë mbante torta në frigorifer, pasi Harry i kishte shumë qejf.dardania.com


Flash Lajme