Në 60-vjetorin e lindjes së krijuesit të grupit mediatik, Hysenbelliu Group, News 24 i bëri një surprizë presidentit, Irfan Hysenbelliut.

Gazetarë dhe drejtues të të gjitha sipërmarrjeve të Hysenbelliu Group i kanë uruar ditëlindjen, duke i bërë një surprizë të bukur themeluesit të grupit.

Kjo surprizë e këndshme ishte përgatitur për t’u shfaqur brenda festës së ditëlindjes./dritare.net


Flash Lajme