Këngëtarja Vesa Luma është shumë e ndjekur në Instagram ku është dhe aktive.

E duke qenë personazh publik dhe aktiv në rrjete sociale Vesa Luma si shumë të tjerë ndeshet në komente negative nga njerëzit që nuk i pëlqejnë.

I tillë ishte dhe komenti i fundit në një foto të publikuar nga këngëtarja.

“Je bërë e gjitha plastik, po dil ashtu si je”, i shkruante ndjekësi, ndërkohë që këngëtarja menjëherë ka reaguar duke i dhënë një përgjigje të drejtpërdrejt.

“E keni mësuar përmendësh këtë fjali. Do të tregoj një të vërtetë, të hidhur për ty ndoshta: Asgjë, po asgjë plastik nuk ka këtu”, i është përgjigjur Vesa.


Flash Lajme