Mbretëresha Elizabet dje kishte datëlindjen  dhe mbretërorët e uruan në forma të ndryshme. Kate Middleton zgjodhi një foto të familjes mbretërore, ku ishin të gjithë, përveç Meghan Markles, për të uruar mbretëreshën për 93-vjetorin e lindjes.

Pas lajmit se, Duka dhe Dukesha do të zhvendosen për të jetuar në Afrikë dhe fotos që shpërndau Kate, duket se fansat u revoltuan, për faktin se Meghan-in po e lënë jashtë familjes mbretërore, informon dritare.net

“Pse e lënë me dashje Meghan-in jashtë? Thonë se dikush është zhdukur nga fotografia! Ku është Meghan?  Një foto zyrtare, pa të?“, këto kanë qenë disa nga komentet që ka marrë Kate në foton e ndarë me fansat në Instagram, me rastin e datëlindjes së mbretëreshës.dardania.com


Flash Lajme