Këngëtarja Enca Haxhiu i është dashur kohë që ta bëj një gjë që ndoshta pak femra kanë guxim

Ajo në një video që e ka postuar në rrjetet sociale ka shkruar se është hera e parë që ajo vozit dhe xhiron në të njëjtën kohë.

“Multitasking! Videoja e parë që bëj duke i dhënë makinës, në kaq shumë kohë”, ka shkruar ajo.

https://www.instagram.com/enca/?utm_source=ig_embed


Flash Lajme