Disa nga këto teori janë aq të pabesueshme, sa na mbetet vetëm të qeshim me to.

Shtatzënia e Meghan Markle është mashtrim.

Dashuria me të vërtetë parashikoi marrëdhënien e tyre

Harry dhe Meghan Markle do të jetojnë në Amerikë.

Meghan iu desh të kthehej në shtëpi, sepse ajo theu protokollin mbretëror të këpucëve.

Familja mbretërore mbylli një transmetim live kur po flitej rreth marrëdhënies së tyre.

Meghan Markle është një agjente e fshehtë e SHBA.


Flash Lajme