Sfida 10-vjeçare që bëri namin në medie para pak kohësh, bëri që shumë prej nesh të ktheheshim një dekadë më parë dhe të nxirrnim nga arkiva, fotot tona. Ndërsa disa prej nesh, panë rrudhat që janë shtuar për dhjetë vjet, për disa të tjerë duket sikur koha ka ndaluar.

Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, foto të vipave që nuk kanë ndryshuar fare këto 10 vjet.dardania.com

Foto 1 nga 15


Flash Lajme