Këngëtarja e njohur Bleona Qerreti është pyetur pse është ende beqare, mirëpo ajo ka befasuar me përgjigjen e saj.

Këngëtarja Bleona Qerreti ishte e ftuara e dytë e emisionit për fëmijë, “Në Kurthin e Piter Pan” .

Ndër pyetjet e fëmijëve sigurisht nuk kishte si të mungonte dhe ajo për statusin beqare të saj.

Po rri beqare kastile apo po pret Princin e Kaltër?

“Unë i pres të vijnë me kalë, ata vijnë me gomar, pres të vijë i duhuri. -Nuk duhet ta shikosh Princin e Kaltër ka kalë, apo gomar, duhet ta shikosh ka zemër të bardhë apo të zezë. Merre shikojë si ka zemrën, për disa ditë… “, ka thënë ajo në përgjigjen e saj.


Flash Lajme