Ajo njihet për rolet e saj në hitet si ‘Alias’, ’13 going on 30′, për të mos përmendur pastaj dhe shfaqjen e saj të preferuar Pretend Cooking Show. Por komplimenti që shpesh Jennifer Garner merr nga fansat, do t’ju befasojë juve.

“Ata më thonë se jam më e bukur si person, sesa kur më shohin në ekran. Ju mund ta cilësoni atë si kompliment, sepse ashtu i bie të jetë. Kjo më ndodh kur jam jashtë, çdo ditë në të njëjtën vend dhe moment. Nuk e di çfarë është, por është larg nga ajo që unë dëgjoj më shumë.”,– thotë Jennifer, informon dritare.net

Sa i përket internetit, Jennifer thotë se nuk i kushton rëndësi asgjëje. Nuk sheh komente, foto apo lajme që bëhen për të.

“Zero interes. Jo vetëm që nuk i lexoj komentet, por nuk shoh as fotot, as nuk lexoj artikujt që shkruajnë për mua. Dhe nuk është se nuk më intereson, është sepse më intereson shumë.“,- tha Jennifer në një intervistë.dardania.com


Flash Lajme