Fundjavën që shkoi, Angelina Jolie e kaloi fundjavën me djalin e saj 15-vjeçar, Pax, Në Los Angelos. Nga fotot , Angelina dukej në humor të mirë dhe fytyra vetëm i buzëqeshte.

Pas divorcit, Angelina Jolie dhe Brad Pitt mesa duket po jetojnë më mirë, sidomos pas përfundimit me sukses të marrëveshjes së kujdesit për 6 fëmijët.

Një nga personat e afërm të Jolie tha: “Për habi, komunikimi mes tyre është përmirësuar ndjeshëm. Ata janë përkushtuar në rritjen e fëmijëve bashkë. Fëmijët kanë orarin e tyre të kujdestarisë, që i mundëson Brad Pittit dhe Angelina Jolies të planifikohen mirë. Fëmijët kalojnë kohë me të dy prindërit, dhe janë të lumtur”./E.B-dritrare.net


Flash Lajme