Këngëtarja, Taylor Swift u shfaq së fundmi në Ellen Show, ku u përball me një sërë pyetjesh, përfshirë edhe nëse i depilon këmbët në dush, apo jo.

Dhe përgjigjja e saj ishte interesante.

Taylor tha se i depilon këmbët çdo ditë, dhe kremi i rrojës shërben si sapun, informon dritare.net

Përgjigjja e Taylor i konfuzoi të gjithë në Twitter, dhe po pyesnin nëse vërtet shërben si sapun, apo jo?

“Po e bëj sepse kur rruan këmbët, kremi i rrojës shërben si sapun, apo jo?”,– tha Taylor.dardania.com

Taylor Swift said on Ellen that she doesn’t wash her legs.

Taylor: “I do bc when you shave your legs, the shaving cream is like soap right?”

Ellen: It is

WHAT?!? …even their millionaires MY GOD pic.twitter.com/NJ4V5yuH8p

— Candis R McLean (@CandisRMcLean) May 15, 2019

Ellen asked Taylor Swift if she washes her legs and she said “yeah because when you shave, shaving cream is soap” I’m- pic.twitter.com/icFZT4dxsP

— immorTAL (@nicetal2) May 15, 2019

Taylor Swift was asked if she washes her legs and she said yeah cause shaving cream counts as soap… pic.twitter.com/0xpP5WMrI2

— ? (@sh0wwercap) May 16, 2019

Foto 1 nga 2


Flash Lajme