Nëse keni krijuar një kopsht lojërash pyjor, për ta testuar atë do t’ju duhen fëmijët. Natyrisht që Dukesha e Kembrixhit u kërkoi ndihmë tre fëmijëve të saj të vegjël dhe i çoi në kopshtin e vogël që ka krijuar të Royal Horticultural Society’s Chelsea Flower Show, informon dritare.net

View this post on Instagram

A post shared by (@dritare_net) on

Ndërsa shkuan bashkë në pyllin e vogël magjik, fëmijët e Kate dhe princit Uilliam, George, Charlotte dhe Louis u argëtuan pa masë.

Ne madje pamë edhe princin Louis teksa ecte i vetëm, dhe argëtohej me mamin, babin dhe vëllanë e motrën e tij.

Dukesha e Kembrixhit do ta hapë kopshtin e saj të vogël këtë javë dhe me të synon që të inkurajojë fëmijët të kalojnë më shumë kohë jashtë.dardania.com

Foto 1 nga 11


Flash Lajme