Hollanda e përfaqësuar nga këngëtari Duncan Laurence triumfoi këtë vit në Eurovizion, që u mbajt në Tel Aviv të Izraelit.

Por a e dinit se fituesi është një biseksual?

Ai këtë gjë e ka pranuar dhe vetë, ndërsa ka bërë thirrje që njerëzit ta pranojnë seksualitetin e tyre.

“Unë mendoj se gjëja më e rëndësishme është të shohësh kush je dhe të shihni veten ashtu sic e shoh unë, sic shoh pjesëmarrësit e tjerë, sic shoh Chris, sic të shoh ty, vetëm si një qenie njerëzore.

Si një person që ka talent, i cili, me këtë trofe do ti përmbahet asaj që të tjerët duan, edhe nëse kanë një seskualitet ndryshe. Rrini me atë që doni dhe bëni më të mirë dhe duajini njerëzit për atë që janë. Ky është mesazhi më i rëndësishëm. Ëndërroni për gjëra të mëdha.”-ka thënë fituesi./ I.M-Dritare.net

Foto 1 nga 7


Flash Lajme