Përmes një interviste për CINEUROPA, aktori dhe moderatori, Ermal Mamaqi ka zbuluar fitimet që ka siguruar deri më tani nga filmi i tij “Dy gisht mjaltë”. Ermali tha ndër të tjera se, shumë shpejt “Dy gisht mjaltë” do ta shohim edhe në kinematë e Amerikës.

“Filmi ka mbledhur më shumë se 1 milion euro në kinema dhe në muajin e parë shitëm 250 mijë bileta. Buxheti i filmit ishte gati 300 mijë euro. Gjysmat e parave ishin të miat dhe gjysmat e sponsorëve. Në fillim kisha frikë, nëse do mund t’i merrja sërish paratë apo do humbja. Por ky është biznesi. Nëse di si të luash, është lojë e mirë. Nëse nuk di, është si kumar”,- tha Ermali.dardania.com

Foto 1 nga 4