Thuhet se, mbretëresha Elizabet ndihet thellësisht e mërzitur pas vdekjes së një prej ndihmëseve të saj më të besuara. Annette Wilkin, e cila kishte punuar si shërbyese për familjen mbretërore për 45 vjet, vdiq pas një sëmundjeje, në moshën 72-vjeçare.

Mbretëresha e kishte përzemër Anette-n, informon dritare.net

Daily Mail raporton se Annette ishte një anëtare e përkushtuar dhe e dashur e stafit mbretëror, që  fitoi afeksionin e mbretëreshës dhe anëtarëve të tjerë të familjes mbretërore.

Annette  ka punuar për mbretërorët në pozicione të ndryshme. E nisi fillimisht si shërbëtore për mbretërorët dhe tani ishte kryeshërbëtorja dhe ajo që kujdesej për mbarëvajtjen e pallatit mbretëror.dardania.com


Flash Lajme