Colors: Green Color

Karateistja nga Shkupi Arta Bushi sot u shpallë kampione shtetërore në kategorin kadet -54kg në Maqedoni. Kompeticioni u organizua nga Federata e Karatesë në Maqedoni. Në këto gara, Arta Bushi u tregua perfekte dhe me mjeshtëri të jashtëzakonshme sfidoi kundërshtaret e saj.

Flash Lajme