Colors: Green Color

Në disa vende është problematik ndërtimi i stadiumeve të reja, në Angli ka klube që i përdorin ambientet e tyre për të bërë bamirësi.

Është ky rasti i Crystal Palace, klubi i Londrës juglindore që ka vendosur të ndihmojë të pastrehët në këto ditë të ftohta dimri duke vendosur shtretër në një nga sallat e stadiumit Selhurst Park si dhe duke mundësuar mbulesa, ushqim dhe dush me ujë të ngrohtë.

Flash Lajme