Colors: Green Color

Organizatorët e Kampionatit Italian kanë përzgjedhur lojtarët më të mirë në të gjitha pozicionet dhe kanë vendosur që për herë të parë dhe më pas lojtarët më të mirë të sezonit në Seria A çmimet do t’u dorëzohen në fushë gjatë ndeshjeve të javës së 37-të dhe 38-të para fillimit të ndeshjes së fundit të sezonit që do të luajnë në shtëpi.

Flash Lajme