Colors: Green Color

“Pa pasionin, pa plane strategjike dhe investimet e këtyre 10 viteve Juventus do të kishte mbetur një kujtim i gjallë, prezent, por gjithmonë një kujtim”. Kështu tha presidenti Andrea Agnelli në dorëzimin e çmimit “Torinezi i vitit”, nga Dhoma e Tregtisë: “Në 2010, kur u bëra president, Juve ishte një shoqëri që kishte shkruar historinë e futbollit por me ndonjë rrudhë më shumë.

Flash Lajme