Colors: Green Color

Në ditët kur pritet që Sarri të lirohet përfundimisht nga Chelsea, nga Anglia vjen një lajm sa i bujshëm por dhe i çuditshëm. Roman Abramovich, presidenti i bluve, nuk ka ndërmend të paguaj 6 milion euro që Sarri kërkon për largimin e tij me konsensus por as Juve nuk ka ndërmend të paguaj, për më tepër që Abramovich ende nuk ka gjetur zëvendësuesin e tij.

Flash Lajme