Colors: Green Color

Në Angli vijon të jetë problem racizmi ndaj futbollistëve të huajë, duke i sulmuar me parulla të ndryshme. “Salah është një bomber”, fjalia që bën një analogji mes pozicionit të futbollistit egjiptian dhe përkatësisë e fesë së tij ka rikthyer racizmin si aktualitet në Angli, pak kohë pas episodeve diskriminuese nga tifozët e Malit të Zi.

Flash Lajme