Cili është stadiumi më i mirë në Europë për të pasionuarit e futbollit? Kësaj pyetje është përpjekur që t’i japë përgjigje sajti “Footy.com”.

Studimi ka marrë në konsideratë disa variable të ndryshme: çmimet e abonimeve për sezonin 2019/2020, standardet mjedisore, çmimi i një birre, teknologjia në dispozicion, aksesueshmëria,.

transporti dhe së fundi, kapaciteti i stadiumit.

Rezultati i studimi është që stadiumi “Etihad Stadium”, shtëpia e Manchester City, është impianti më i mirë në botë me 70 pikë, duke lënë “Camp Nou” me 63 pikë, dhe “Allianz Arena” të Bayern Munich me 54 pikë.

Vetëm në vendin e 8-të për impiantin e Juventusit, “Allianz Stadium me 44 pikë, ndërkohë që 10-shen më të mirë e mbyllë “Luminus Arena” i Genk-ut, në Belgjikë me 25 mijë vende. /R.Lika-Koha Jone/

 1. Stadiumi Etihad (Manchester City), 70 pikë

 1. Stadiumi Etihad (Manchester City), 70 pikë

 2. Camp Nou (Barcelona), 63 pikë

 2. Camp Nou (Barcelona), 63 pikë

 3. Allianz Arena (Bayern Munich), 54 pikë

 3. Allian Arena (Bayern Munich), 54 pikë

 4. Estadio Da Luz (Benfica), 53 pikë

 4. Estadio Da Luz (Benfica), 53 pikë

 5. Gazprom Arena (Zenit), 53 pikë

 5. Gazprom Arena (Zenit), 53 pikë

 6. Red Bull Arena (Salzburg), 51 pikë

 6. Red Bull Arena (Salzburg), 51 pikë

 7. Le Parc des Princes (PSG), 48 pikë

 8. Allianz Stadium (Juventus), 44 pikë

 8. Stadiumi Allianz (Juventus), 44 pikë

 9. Turk Telecom Arena (Galatasaray), 43 pikë

 9. Turk Telecom Arena (Galatasaray), 43 pikë

 10. Luminus Arena (KRK Genk), 42 pikë

 10. Luminus Arena (KRK Genk), 42 pikë

Flash Lajme

Më të lexuarat