Një ndeshje futbolli midis dy shkollave në Xhamajkë, për pak sa nuk është kthyer në një tragjedi.

Gjatë zhvillimit të ndeshjes midis shkollës “Ëolmer’s Boys” dhe “Jamaica College”, rrufeja ka dëmtuar dy studentë që ndodheshin në fushën e lojës.

Pamjet e mëposhtme tregojnë momentin kur dy lojtarët dëmtohen nga rrufeja dhe bien në tokë duke shtrënguar kokën.

Të dëmtuarit u dërguan menjëherë në spital, ku morën ndihmën e parë nga mjekët.

Four schoolboy footballers have been struck by lightning during a Manning Cup match between Jamaica College and Wolmer's School for Boys at the Stadium East Field in St Andrew. The boys, two from each school, were not seriously injured. The match has been called off. Details soon pic.twitter.com/DU9GrpsJlr

— Jamaica Gleaner (@JamaicaGleaner) September 16, 2019

UPDATE: Schoolboy football organiser @ISSASportsJA is reporting that the two Jamaica College boys struck by lightning have been admitted to hospital. The second complained of chest pains. ISSA says tests were done and an ECG showed irregularities. Player being held overnight. pic.twitter.com/EczBu4TMys

— Jamaica Gleaner (@JamaicaGleaner) September 17, 2019

Flash Lajme

Më të lexuarat