Uran Krasniqi
Trajneri i Serbisë, Ljubisa Tumbakovic: “Maqedonia do ta mposhtë Kosovën me lehtësi”
Një parashikim me bazë urrejtje. Fakti që e përdorë fjalën “lehtësi” tregon që s’gjykon fer. Gjykimi korrekt do të ishte sikur të thoshte: “ndoshta Maqedonia mund të fitojë, por me shumë vështirësi”.


Por Kosova do të fitojë. Sepse nuk i ndalin mbrojtësit e kampionatit hungarez dhe maqedonas sulmuesit e Kosovës që luajnë në Gjermani, Francë e Turqi.

Flash Lajme

Më të lexuarat