Miliarderi amerikan, Elton Musk është në planifikim e sipër për të krijuar implante për trurin dhe më pas ta lidhë me smartfonin. Kjo gjë vjen si pretendim se kjo teknologji mund të bëjë të mundur telepatinë si dhe të riparojë funksionin motor te personat me dëmtime.

Baza e këtij projekti është Audi RS7 Sportback, i cili kushton 205.000 dollarë.RS7 ka motor 4.0 litra twin-turbo V8 që zhvillon 760 kuaj fuqi dhe përshpejton nga 0-100 km/h në më pak se tre sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale është mbi 320 km/h.RS7 i blinduar mund të përballojë një sulm me armë të vogla.

Studimi publikuar në revistën Nature Machine Intelligence tha se inteligjencës artificiale ju dhanë 10 miliardë kombinime të ndryshme dhe arriti të gjente të duhurën në 30 lëvizje.

Një sistem i inteligjencës artificiale krijuar nga hulumtuesit e Universitetit të Kalifornisë ka zgjidhur kubin Rubik në vetëm një sekondë.

Flash Lajme