Faqja e Facebook “Vets for Trump” e cila kishte plot 100 mijë ndjekës është vjedhur nga një biznesmen nga Maqedonia e Veriut. “Vet for Trump” ishte një faqe e cila që në krijimin e saj përdorej nga ish anëtarë të shërbimit amerikan, mbështetës të Donald Trump, shkruan Uashington Post.

Volkswagen ka lansuar versionin sportiv të modelit T-Roc R, i cili vjen me një çmim fillestar prej 43 mijë euro. Ky është modeli i dytë që divizioni R i Volkswagenit lanson këtë viti, pas atij Golf R, si dhe është SUV i parë me performanca ‘R’ që nga 2007-ta, e që në atë kohë ishte Touareg R50 V10 me 345 kuajfuqi, transmeton koha.net.

Gentilioni tha se do të mbikëqyrte përpjekjet Evropiane për të harmonizuar taksat korporatave në mesin e vendeve anëtarë si dhe të rishikojë rregullimin në fuqi.

Bashkimi Evropian ka planifikuar të prezantojë një taksë për shërbimet dixhitale edhe nëse mungon një akord global mësohet të ketë thënë Komisioneri për Çështjet Ekonomike Paolo Gentilioni.

Flash Lajme