Ndryshe nga mendimi i përgjithshëm, adoptimi i orëve inteligjente, rripave të fitnesit dhe gjurmuesve të aktivitetit është në rritje në mbarë botën.

Sipas IDC, tregu u rrit me 31.4% në mbarë botën në tre mujorin e fundit të 2018-ës duke arritur në 59.3 milionë njësi.

Nëse për çfarëdo arsyeje keni menduar se telefoni i parë fleksibël i Samsung do të ishte i pari dhe i fundit, kemi lajme të reja.

Duke cituar burime të fshehta, Bloomberg tha se kompania po punon në një çift smartfonësh, ku njëri paloset vertikalisht ku fillimi bashkohet me fundin, dhe një tjetër që paloset si koncepti impresiv i Huawei Mate X.

Ndoshta nuk ka kaluar më shumë se një javë nga debutimi i USB 3.2 me shpejtësi deri në 20Gbps, teknologji e cila pritet të mbërrijë këtë vit tek pajisjet e para dhe Intel ka filluar të flasë për USB4.

Flash Lajme