Krahas flagshipëve Galaxy S10 dhe S10 Plus, Samsung sot prezantoi një model buxhetor me kosto të ulët që e quan Galaxy S10E.

Me një çmim bazë prej 749 dollarë, telefoni ka ekran 5.8-inç por i mungojnë disa prej veçorive të avancuara të vëllezërve të mëdhenj edhe pse jo shumë njerëzve kanë për tu rënë në sy.

The logo of FaceTime (C) is pictured on an Iphone screen in Berlin on January 29, 2019. - A newly discovered FaceTime bug lets people hear and even see those they are reaching out to on iPhones using the video calling software, sparking privacy fears.

Qëllimi i Google është të krijojë një shërbim “streaming” i cili ofron lojërat më popullore në disa pajisje përfshirë Chromecast apo pajisje të dedikuara.

Google zakonisht nuk është prej atyre që bëhet pjesë e eventeve të mëdha të video lojërave por këtë vit do të jetë ndryshe.

Ditën e Mërkure Samsung do të prezantojë produkte të reja dhe nëse spekulimet janë të vërteta dhe informacionet e publikuara që sakta, atëherë kemi çfarë të presim.

Asgjë nuk është konfirmuar zyrtarisht por presim debutimin e një Galaxy S10 me ekran “hole-punch” dhe një Galaxy S10 Plus me tre kamera të pasme.

Flash Lajme