Ekipi i WhatsApp pranë Facebook do të vazhdojë përpjekjet për të luftuar përmbajtjet e rreme. Sipas WABetaInfo një versioni i ri beta i një prej aplikacioneve më popullore në botë të komunikimit vjen me një shfletues të integruar dhe me një funksion i cili kërkon burimin e imazheve që shpërndahen në platformë.

Në përpjekje për të krijuar telefonë me ekrane që zënë plotësisht pjesën ballore të telefonit, ZTE ka ardhur me një dizajn të pazakontë.

Një sajt Italian ka përvetësuar disa foto të dy telefonëve të rinj Axon S dhe Axon V të cilët nuk kanë fare “notch” e as ndonjë prerje të një lloji tjetër.

Shumica e aplikacioneve antivirus në Android janë fals
Shumica e aplikacioneve antivirus në Android janë fals

18 mars 2019 08:31
Aplikacionet antivirus kanë për qëllim të lejojnë përdoruesit të jenë të qetë nëse ata klikojnë aksidentalisht në një lidhje të dyshimtë ose me email, pasi e dinë se pajisja e tyre është e mbrojtur.

Flash Lajme