Nëse po mendoni të fshihni disa persona nga lista e atyre që ndiqni, “Instagram” mund t’ju japë një dorë.

Studiuesja Jane Manchung Wong përmes një postimi në “Twitter” zbulon se “Instagram” po teston një veçori të re që do të ndihmojë që përdoruesit të kenë më të lehtë të zgjedhin kë të mos ndjekin.

Ministria e Informacion tha se kishte vendosur të tarifojë 20 cent për telefonat VoIP përdorur nga aplikacionet si FaceTime, Facebook Messenger dhe WhatsApp.

Çudia ka ndodhur në Liban ndërsa parlamenti miratoi një vendim kontrovers i cili imponon tarifimin e thirrjeve në WhatsApp dhe aplikacione të tjera të ngjashme në përpjekje për të rritur të ardhurat në vend.

Në një postim në blog Google tha se përdoruesit e iPhone së shpejti do të mund të raportojnë këto aksidente, kurthe shpejtësie dhe ngadalësime të trafikut.

Që prej 2018-ës Google gradualisht ka shtuar mënyra për të raportuar incidentet në rrugët si aksidente, mbyllje rruge apo ngadalësime në trafik, funksione të cilat u popullarizuan nga Waze dhe u përcollën në Google Maps në Android.

Flash Lajme