Ngasja ekonomike ka të bëjë me sigurinë në rrugë dhe shpenzimin sa më të vogël në makinën e juaj, duke përfshirë karburantin, vajërat, pjesët e të tjera.

Këto janë disa nga këshillat që duhet të i ndiqni në mënyrë që të keni sa më pak shpenzime në makinën e juaj të dhëna GEM motors assist.

Në Mars, agimet dhe perëndimet janë blu dhe të kuq, e njëjtë si në planetin Tokë. Ky fakt u bë i ditur në bazë të kartolinave të dërguara nga misioni Insight i NASA-s, ku në kartolinat që dërguan, shihet zbardhja e ditës dhe muzgu ku qielli ngjyroset në blu.

Facebook ka ndryshuar komplet dizajnin në sistemet Android dhe iOS, së shpejti edhe në desktop.
Ndërsa aplikacioni i ridizajnuar ka filluar të dërgohet në Android dhe iOS. Sajti desktop do të ndryshojë në “muajt” e ardhshëm.

Një pajisje që montohet në bark, e cila tregon se kur është fshikëza e mbushur, mund t’iu ndihmojë njerëzve që kanë problem me mbajtjen e urinës.
Pajisja në fjalë, është në madhësinë e një miu, e cila përçon valët e ultrazërit në bark për të vërejtur nëse fshikëza po zgjerohet, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme