Me “Emergjencën SOS”, në iOS 11 ose më të ri, ju mund të thirrni lehtë dhe shpejt për ndihmë, duke u lidhur me kontaktet tuaja të emergjencës.

Kur bëni thirrje me SOS, iPhone automatikisht e thërret numrin lokal të emergjencës.

Awakened paralajmëron në blogun e tij: “Përdoruesit e WhatsApp luten të përditësojnë versionin e fundit të WhatsApp (2.19.244) për të qëndruar të sigurt”.

Platforma e mesazhimit WhatsApp nuk është e përsosur, dhe raportime të ndryshme këtë vit kanë zbuluar dobësitë e aplikacionit të cilat mund të shfrytëzohen nga hakerat, ose mund të lënë përdoruesit të hapur për pasoja të dëmshme.

Ky funksion përdoret në aplikacionin Telegram përmes funksionit Secret Chats. Gmail shtoi një funksion të ngjashëm me ridizajnimin vitin e kaluar.

WhatsApp është duke zhvilluar një funksion të ri e të cilin mund të dërgoni mesazhe që vetëshkatërrohen pas një periudhe kohore.

Flash Lajme