Gjatë 2018-ës për një moment Apple kaloi vlerën e tregu 1 trilion dollarë dhe bonusi i Cook shkoi në 12 milion dollarë.

Me dy javë nga viti i ri, shumica e CEO-ve kanë fituar shumë më tepër sesa pjesa më e madhe e punonjësve mesatarë.

Flash Lajme